Studio Wonder

Over ons

b. 1986, HK.

 
jhvandijk-4297.jpg

Studio Wonder

Wij zijn Studio Wonder een multidisciplinaire grafische ontwerp studio werkend vanuit het creatieve hart van Deventer.
Met liefde voor het creëren van esthetisch beeld, altijd op zoek naar grenzen en passie voor inspirerende en innovatieve ideeën. Met een brede achtergrond in de elektronische dance en de culturele sector hebben we een jarenlange ervaring opgedaan met vooruitstrevend en vooral herkenbaar werk voor zowel online als offline. 

Graag denken we mee in nieuwe en/of bestaande concepten om met frisse en innovatieve ideeën een merk-identiteit een vernieuwende grafische look en feel te geven.

Wonder is the beginning of wisdom, socrates 


Geschiedenis
Studio Wonder is de ontwerpstudio van het creatieve Duo Camiel Voorn en Sander op den Dries. Opererend vanuit het culturele havengebied in de mooie hanzestad Deventer. Wij zijn sinds 2009 bezig om een breed scala aan klanten te voorzien van een verfrissend en zo spannend mogelijk grafisch beeld.

De liefde voor elektronische muziek zorgden een decennia geleden voor een bloeiende start en samenwerking waar we begonnen met vormgeving en VJ-en (Live animaties en video aan elkaar mixen tijdens optredens, clubavonden en festivals), hierin konden we steeds meer vormgeving tot leven laten komen en een sfeer neerzetten die passend is bij de muziek. Hierdoor is een breed netwerk ontstaan van artiesten en organisaties waar we tot op de dag van vandaag met veel passie mee samenwerken en ons naar veel mooie projecten hebben geleid.

De inspiratie en ervaring hierbij om vaak innovatief en buiten gebaande paden te denken kunnen we goed meenemen om voor onze vaste en nieuwe klanten een unieke vormgeving en campagnes te realiseren.

Gemotiveerd om telkens weer nieuwe en mooie vormgegeven oplossingen te bedenken staan we klaar om met verse projecten aan de slag te gaan.


 
 
 

Studio wonder 2019